Klacht: Zegels vd sportauto van max verstappen

op 03 oktober 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta versteld over de informatie gister dat de zegels niet meer verstrekt worden ik moest nog 2zegels heb me het habbibabbi gespaard voor me zoon een leuke auto te geven hij is gek van max is het gewoon van ja sorry we hebben geen auto’s meer nou sorry hoor als dit klantvriendelijk moet zijn.Toch hoop ik nog op een gunstige reaktie van jullie.Met Vr gr mevr s.v.vliet

Gewenste Oplossing:

Eigenlijk altijd

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sontoni