Klacht: zegels max verstappen

op 02 oktober 2017 over Atelier Yori in de categorie Sieraden en horloges

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

jumbo als echte trouwe klant dien ik een klacht in kom vanmiddag bij de kassa en wat krijg ik te horen dat er geen zegels en geen auto meer te vekrijgen is????? wat een actie zeg met heel veel mooite de zegels bij elkaar gespaard voor een kaart voor de tweede kaart nog 7 zegels nodig was me gelukt eind van de week en nu dit???? helemaal waardeloos jumbo nooit van jullie gedacht

Gewenste Oplossing:

helemaal niet meer tevreden zo jammer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Atelier Yori

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Atelier Yori nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gerrieromer@kpnplanet.nl