Klacht: Zegelactie Max verstappen

op 28 september 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon voert alleen zijn huishouden Bij 15 euro 1 zegel en 20 totaal zegels Hij wil graag die auto hebben maar voor 15 euro aan boodschappen daar kom je als je alleen bent niet aan En overal gaan leuren om een zegels is niet te doen omdat er meerdere mensen ze ook sparen

Gewenste Oplossing:

Bij acties 10 euro aan boodschappen vind ik redelijk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door robert martin