Klacht: Zeer veel geluid overlast!

op 23 augustus 2016 over Post algemeen in de categorie Post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik woon in Oosthuizen en zit niet rustig in de tuin.s,avonds begint het gedonder……. Ik heb geteld vijf vliegtuigen in 5 minuten laag over mijn tuin.Ik wordt er gek van.Het lijkt wel of ik met mijn tuinstoel op de polderbaan zit.Ik heb gekeken op een site waar je vliegtuigen kunt zien via radar,en de route is precies over mijn woonplaats.Daar wordt namelijk de draai ingezet ter voorbereiding van het landen.LEKKERRRRRRRRRRRRRR!

Gewenste Oplossing:

s,nachts is het gelukkig beter.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Post algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Post algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Phantom30081957