Klacht: Zeer tevreden!!!

op 27 augustus 2016 over Studio1001 in de categorie Fotoservice

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochtertje en ik hadden een afspraak voor een fotoshoot bij studio 1001. Van de voren heb ik gegoogled en zag ontzettend veel negatieve berichten… Ik hield hier dus rekening mee.
Maar het tegendeel was bewezen!
We werden vriendelijk ontvangen en op ons gemak gesteld. De fotograaf deed erg leuk met mijn dochtertje en gaf ins veel tips hoe we het mooist op de foto kwamen. Een maand later zoals afgesproken kregen we de foto’s via dropbox. En ze zijn echt PRACHTIG!!! Zeker voor herhaling vatbaar! Ik ben meer dan tevreden!!!

Gewenste Oplossing:

Niet een moment ontevreden geweest

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Studio1001 over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Niko deventer