Klacht: Zeer slechte service

op 16 september 2017 over Kobo Books in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ervaar problemen met inloggen op het kobo account. Bij inloggen geeft Kobo aan dat ik een account moet aanmaken. Dat is gebeurd. Vervolgens wil ik inloggen en dan bestaat het account niet. Beetje vreemd..

Issue dat een klantenservice zo kan oplossen. Echter, sturen ze alleen maar standaardantwoorden terug. Reageren pas na 3 dagen (terwijl de 48 uur beloven). Terugbeloptie inclusief tijd en er wordt gewoon nooit teruggebeld.

Gewenste Oplossing:

Als ik terug wordt gebeld en kan inloggen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kobo Books

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kobo Books nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door linting