Klacht: Zeer slechte kwaliteit panty’s

op 20 december 2017 over Anni Rolfi in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb in de aanbieding (2 + 1 gratis) bij de Kruidvat 2 push up panty’s en 1 ladder resist panty gekocht. Tot mijn grote verbazing zat er al een heel klein gaatje in 1 van de push up panty!! Die panty kan ik dus ongedragen in de prullenbak gooien. Ik heb direct de andere twee panty’s gecheckt. De ladder resist heb ik aangetrokken en nog voordat ik heb helemaal aan had trok ik er zo een groot gat in!! Te gek voor woorden wat voor een ontzettend slappe en slechte kwaliteit deze panty’s zijn! Ik baal ontzettend want ik heb voor ongeveer 10 euro zeer slechte en onbruikbare panty;s gekocht Zonde van het geld.

Gewenste Oplossing:

Geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Anni Rolfi

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Anni Rolfi nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Steef83