Klacht: zeer slechte carpaccio

op 02 augustus 2016 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zoals vaak koop ik de carpaccio van de jumbo die van 3 euro nog wat. Nu ben ik net geopereerd en mijn eiwitten zijn belangrijk dus ik nam hem mee. Het was enorm taai dat ik hem niet eens doorgekauwd kreeg. Terug kan ik niet omdat ik dus net geopereerd ben.

Gewenste Oplossing:

Vervanging van het product ondanks ik nu niet terug kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door pascalensusanne