Klacht: Zeer onvriendelijk toegesproken

op 23 april 2017 over Dekamarkt in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij slijterij altijd lang wachten!!! Werknemer (bedrijfsleider?) gaf mij als klant een zeer, zeer grote mond dat hij niet kon heksen, want hij zat tot ver boven zijn kruin in de werkzaamheden!!! Heeft wel zijn excuses aangeboden en me meegedeeld dat ik gelijk heb dat ik hem aansprak op zijn onvriendelijkheid. Maar ik vind het toch niet kunnen. Misschien moet er iets gedaan worden aan de werkdruk voor het personeel wat ook de slijterij moet bedienen.

Gewenste Oplossing:

Verder wel een prettige winkel om boodschappen te doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Dekamarkt in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dekamarkt een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dekamarkt

Heeft op 03 mei 2017 om 13:40 geantwoord

Geboden Oplossing:

Excuses, wij zien dat deze melding nog op klacht.nl open staat.
Op 24-04 hebben wij het volgende gereageerd:

\"Wat een vervelend voorval mevrouw Le Loux. Maar wel fijn om te lezen dat mijn collega excuses heeft aangeboden. Uw melding breng ik onder de aandacht van de rayonleider om te bespreken met de supermarktmanager.
Wellicht dat we inderdaad even goed moeten kijken naar de personeelsbezetting.

Neemt u bij vragen gerust weer contact met mij op. Ik wens u een fijne dag toe en graag tot ziens in onze winkel. \"

Alle klachten die gemeld zijn door Mw. le Loux