Klacht: zeer onbeschofte bezorger

Meeuwense op 13 september 2021 over thuisbezorgd.nl in de categorie Maaltijdbezorging

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik was bij de Mc donalds in Eindhoven centrum op 12-09-2021 om 11:35.
Ik stond netjes bij de afhaalbalie te wachten en toen na enkele minuten kwam er een vrouwelijke bezorger van thuiszorger die mij de les aan het leren was dat zei moest staan waar ik stond terwijl er genoeg plek was, ze ging echt tekeer en kwam erg dreigend over. (waar gaat dit heen in deze maatschappij?)

Gewenste Oplossing:

Je wordt langzamerhand gewoon bang van de jongeren ik had dit echt niet verwacht van een meisje, en vooral niet als ze werken voor zo'n organisatie. Ik vind dat er beter wordt gescreend en ik zou het ook erg vervelend vinden als zo iemand bij mij aan de deur zou staan en mijn eten zou brengen. Wat doet ze allemaal niet meer tegen klanten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over thuisbezorgd.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over thuisbezorgd.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Meeuwense