Klacht: Zeer laag vliegende Boeing 747 van KLM

op 04 september 2016 over Schiphol in de categorie Luchthavens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag tussen 17 en 18 uur kwam een Boeing 747 van KLM zo laag over als ik in jaren niet heb gezien. Ik woon in de Grasmeent aan de oostkant van Almere. Het gaf het gevoel alsof hij ging landen op de dijk naar de Hollandse brug. Als hij niet lager dan 300 meter vloog was het in ieder geval nauwelijks daar boven. Waarom al zoooo laag, zo ver van Schiphol.

Gewenste Oplossing:

Minstens 200 mrt hoger

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Schiphol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Schiphol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door bob-art