Klacht: Zeer beroerde service

op 28 december 2017 over zwaluwhoeve in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik mijn reservering ruim 2 maanden voor tijd had geannuleerd, werd mij na vele telefoontjes en mailtjes eindelijk toegezegd dat de €167,50 reserveringskosten (5x entree) binnen 4 weken op mijn bankrekening terug zou worden gestort. Inmiddels zijn we 5 weken verder zonder betaling. De telefonische klantenservice zegt niets voor me te kunnen doen en raad me aan te mailen, maar mijn mails worden compleet genegeerd. Zo word ik van het kastje naar de muur gestuurd.

Gewenste Oplossing:

Geld terugstorten binnen gegeven termijn en reageren op mails.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over zwaluwhoeve

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over zwaluwhoeve nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bente Veenstra