Klacht: Zaterdag bezorging

Marcelvoort op 31 oktober 2020 over Algemeen Dagblad in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanochtend werd heel vroeg rond 4.30 u het AD bezorgt met veel lawaai werd de krant in onze brievenbus gegooid zo hard dat wij er wakker van werden en niet meer konden slapen het zelfde gebeurde 2 weken geleden toen kwam de bezorger met de auto met keiharde muziek aan zodat de halve buurt werd gewekt als dit nog een keer gebeurt zeg ik mijn abonnement op ook Amat ik hem eigenlijk niet meer kan betalen omdat ik werkloos ben,u voldoende te hebben geïnformeerd vriendelijke groet Marcel Van de Voort

Gewenste Oplossing:

Als de krant voorzichtig zonder geweld in de bus wordt gedaan en misschien een goedkoper abonnement

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Algemeen Dagblad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Algemeen Dagblad nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcelvoort