Klacht: Xbox live

op 30 juli 2020 over Epic Games in de categorie Computer Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

het zit dus zo ik heb heel veel geld uitgegeven aan mijn account en ik wil dus daarom 2fa erop zetten alleen is het probleem als ik met xbox live wil inloggen en ik doe dat moet ik een heel nieuw account aangaan maken en dat zie ik niet zitten simpelweg omdat ik aan dit account al zoveel geld heb uitgegeven en ik heb daarvoor epic gemaild maar ze doen er helemaal niks mee en lezen het vlgm geen eens. Zouden jullie kunnen helpen

Gewenste Oplossing:

Als ze me kunnen helpen met inloggen en eventueel kunnen helpen om emailadress op mijn echte account te kunnen resseten

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Epic Games

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Epic Games nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alyvo