Klacht: Xbox 360 game kopen voor xbox one met saldo.

op 26 april 2017 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had een saldo van 50 euro aan mijn saldo toegevoegd om het spel black ops 2 te kopen voor de xbox one. Alleen ik kan het spel niet betalen met mijn saldo en ik kan die 50 euro ook niet terug krijgen. Het betalen kon blijkbaar alleen met een betaalpas en niet met het saldo van een microsoft account. Iets wat niet was duidelijk aangegeven naar mijn mening.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik het spel kan kopen en downloaden of wanneer ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door helpmijikhebeenklacht