Klachten over www.ombouwservice-webshop.com

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over O-W in de categorie O-W. Bovenaan deze pagina staat het aantal klachten en het oplospercentage... Lees meer >

0% van alle klachten opgelost. Nog 50 klachten nodig voor een plaats in de categorie Internetshops - Computers en accessoires

0%
0 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
0 klachten opgelost

Tijdslijn

Ik had een Wasabi360 besteld die niet correct werkte. omdat ik eerst langs de support van de fabrikant en dan van de winkel moest passeren kon ik pas na 3 weken retourneren. Aangezien er echter geen contactgegevens en retourprocedure op... Lees meer

Uiteindelijk heeft hij na 2 maanden aandringen het geld teruggestort. Ik ben niet te spreken over de communicatie en zijn manier van omgaan van klanten. Uiteindelijk na 2 maanden EINDELIJK geld terug gehad, na ongeveer elke dag een e-mail te... Lees meer

Nadat ik mijn xbox360 opgestuurd had om om te laten bouwen met de x360key had ik deze binnen 2 dagen weer terug. Alleen werkte deze echter niet. Als reactie hierop kreeg ik in de eerste instantie wat linkjes opgestuurd met... Lees meer

Wij zijn onderhand vaste klant van www.ombouwservice-webshop.com. Van alle bestellingen (momenteel 8) hebben wij er 7 binnen 2 dagen ontvangen en de 8e bestelling duurde een week. De voorraad stond niet goed ofzo. Al met al zijn wij wel zeer tevreden... Lees meer

Bij OMBOUWSERVICE via de webwinkel een ps3key besteld en direct betaald. Betaling was ontvangen ik kreeg hiervan een bevestiging. Verkoper M. vd P. zegt produkt opgestuurd te hebben, maar wij hebben niets ontvangen. Verkoper hiervan op de hoogte gesteld... Lees meer