Klachten over www.kingdomstuff.nl

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over www.kingdomstuff.nl in de categorie Internetshops - Algemeen. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

Statistieken van www.kingdomstuff.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Bestelling niet uitgevoerd.

Klacht van op 22 september 2010 over www.kingdomstuff.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Op 6 september biografie Keith Green besteld, bestelling 487, dezelfde dag het geld overgemaakt, ook afgeschreven van mijn rekening. Twee keer gemaild, tot op vandaag geen reactie gekregen, noch het bestelde boek. 22/09/10Gewenste oplossingOntvangen van het boek of geld terug... Lees meer

Bestelling vooruit betaald op 6 augustus jl. Tot op heden is er niets geleverd.Er wordt ook geen bevesting gegeven dat het boek verstuurd is. Ik heb gevraagd om de status van mijn bestelling , waarop geen reactie.Gewenste oplossingIk zou het... Lees meer

mijn bestelling 455

Klacht van op 27 mei 2010 over www.kingdomstuff.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Omschrijving klachtOmschrijving klacht op 16 april 2010 heb ik bij Kingdom Stuff een boek besteld en tegelijkertijd betaald. Ik hoor niets meer,De voicemail is vol en telefonisch contact onmogelijk Gewenste oplossingIk wil mijn geld terug,maar nog liever alsnog mijn spullen ontvangen... Lees meer

Dodelijke Emoties (Don Colbert)

Klacht van op 03 mei 2010 over www.kingdomstuff.nl in de categorie Internetshops - Algemeen

Omschrijving klacht 16 maart 2010 heb ik bij Kingdom Stuff een boek besteld en tegelijkertijd betaald. Ik hoorde niets meer,waarna ik 3 weken later een mail stuurde met de vraag of ik mijn boek nog eens ontving? Waarna ik weer niets hoorde. Begin vorige... Lees meer