Klacht: Worm in fles verse jus

op 23 december 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisteren kocht ik een grote fles verse jus bij dr Jumbo in Sint Annaland! Vervolgens een dochtertje wat finaal over haar toeren is doordat er een wormpje in haar glas drijft en vervolgens nog zeker 5 in de fles zitten!!! Vindt het schandalig!!!! Na een telefoontje met de Jumbo in stalland krijg ik als mededeling kom maar een nieuwe fles halen! Nou, voor mij geen verse jus méér! Geen service dat hier niks mee gedaan word, terwijl ik nog dacht laat ik het niet op Facebook zetten!!!

Gewenste Oplossing:

Als hier iets mee gedaan wordt!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Jumbo

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Judy Van loon