Klacht: woonpasnummer kwijt en ww vergeten

op 12 september 2016 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik sta al een paar jaar ingeschreven bij woonnet rijnmond nu heb ik ooit een mail ontvangen met me woonpasnummer en ww maar die kan ik dus nergens meer vinden… ik moet zeggen dat ik niet erg actief ben geweest op de site maar nu wel dat wil zijn. Waar kan ik mijn woonpas nummer opnieuw opvragen?? Want als ik een nieuw account aan maak zijn de jaren dat ok sta ingeschreven verloren? Help me out!!

Gewenste Oplossing:

Als ik antwoord op mijn vraag krijg en weet wat ik moet doen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door R@quelDossett21