Klacht: Woonnet vernieuwt pas om 20.02

op 03 oktober 2017 over Woonnet rijnmond in de categorie Woningcorporaties

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds 2015 sta ik ingeschreven bij woonnet en al zolang reageer ik op direct kans woningen. Ik heb gemerkt dat de website een paar keer aangepast is, wat normaal is. Maar nu lijkt het wel alsof de site met de tijd steeds slechter functioneerd!
Ik sta om 19.59 dus klaar om op verversen te klikken, maar sinds 2 maanden ongeveer kan ik wel 50x op vernieuwen klikken, maar de pagine blijft oude woningen laten zien tot 1 of 2 minuten over 20.00 uur. Dit betekent dat ik 0 kans maak op de direct kans woningen.
Ik heb het altijd met mijn telefoon gedaan zonder enige problemen en de verbinding is sterk. En op sommige dagen werkt het wel snel.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneet de website weer elke dag om precies 20.00 uur weer doet wat het beloofd, de nieuwe woningen aanbieden.

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Woonnet rijnmond

Bericht van Robin van Klacht.nl

9 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Woonnet rijnmond nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CitizenMelanie