Klacht: witte vlekken in de hoezen van de bank

op 11 juli 2017 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goeiedag ik heb zojuist mijn bankhoezen gewassen en vervolgens komen ze eruit met witte vlekken die er voor het wassen niet in zaten! ik heb ze nog tweemaal in de was gedaan op spoelen maar het gaat er niet uit! ben erg tevreden over de bank maar vind de vlekken wel raar! waar kan dit aan leggen en wat kan ik hieraan doen?

Gewenste Oplossing:

wanneer de vlekken uit mijn hoezen zijn!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door stacey van oevelen