Klacht: Wist niet dat ik door verbonden werd met 1803

op 30 juni 2021 over 1803 Infonummer in de categorie Reclame

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wist niet dat ik met het nummer 1803 te maken had. Ik kan me niet herinneren dat ik dit nummer heb gebeld, maar nu kom ik achter dat het een doorverbind nummer is. Mijn telefoon kosten zijn ontzettend gestegen zonder dat ik ervan wist. Nu dat ik het specificatie heb gezien met het verhoging van 21,68 euro schrok ik heel erg.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijgt en dat het duidelijker moet zijn voor het doorverbinden moet 1803.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over 1803 Infonummer

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over 1803 Infonummer nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door soet01