Klacht: Wisseling van leerkrachten

op 02 juli 2012 over gilde opleidingen in de categorie Opleiding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik volg een cursus NT2 bij Gilde opleidingen in Venlo en er zijn veel wisselingen in leerkrachten. Telkens als we een goede leerkracht hebben, blijft deze maar een paar weken en dan komt er weer iemand anders. Vaak moeten we ook “voor onszelf” werken en wordt er weinig les gegegeven. Voor mezelf werken kan ik thuis ook doen en dan hoef ik er niet voor te betalen. Communicatie is slecht (iedereen zegt wat anders) en voor start van de cursus heb ik meerdere malen moeten vragen voor prijsopgaaf, startdata e.d. (na opvragen van deze informatie)

Gewenste Oplossing:

Les geven in plaats van studenten via PC voor zichzelf te laten werken. Minder wisseling van leerkrachten.

Alle klachten die gemeld zijn door Faash007