Klacht: WinZip Driver Updater werkt niet

op 10 juni 2016 over Cleverbridge in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na scannen wil ik twee drivers updaten, maar ontvang een uitnodiging tot “aanschaffen”. Na het opgeven van mijn licentiecode wordt medegedeeld, dat het maximaal aantal PC’s is bereikt, maar e.e.a. is slechts van toepassing op één PC. In mijn lijst “alle programma’s” ontbreekt het programma. Mijn abonnementis betaald tot 19-11-016.

Gewenste Oplossing:

Wanneer alles op de regulire manier toegankelijk is en werkt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Cleverbridge

Reactie van de melder van de klacht Andre Drop

1 jaar geleden - Inmiddels heb ik deze klacht ook bij Cleverbridge gemeld.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Cleverbridge nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Andre Drop