Klacht: Windows update verpest mijn laptop again.

xJenn25x op 15 oktober 2017 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb laatst mijn laptop lenovo moeten updaten, maar daardoor doet mijn game de sims 4 het niet meer zo goed. De beeld van de game geeft vage bewegingen en kleurtjes. Dit is alleen bij de sims 4 dus ligt niet aan mijn video card want ik heb het niet in me beeldscherm zelf. Mijn vorige laptop was ook door een update raar gaan doen dat ik heb het heb moeten laten maken voor aardig wat geld. Lag aan de update en moest opnieuw geïnstalleerd worden. Ik wil dat windows met betere updates komen en oplossingen want ik kan hier nergens over terug vinden. En ook niet hoe ik moet oplossen.

Gewenste Oplossing:

Windows mij nu helpt met hoe ik dit moet oplossen want ik kom er niet uit en ik heb van alles geprobeerd en als ik het moet laten maken ik niet weer dit bedrag ga betalen want dit is niet mijn fout.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door xJenn25x