Klacht: Windows 10 wordt van kwaad tot erger

op 03 juni 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij elke update lijkt het alleen maar erger te worden, onverwacht afsluiten danwel niet willen afsluiten, blijven hangen zodanig dat enig optie stekker eruit is, traag en nu kan ik daar aan toevoegen: internet problem missing protocol, ik kom nog niet meer op de pagina van google, en zelfs de website van Microsoft laadt niet goed (wel typisch, heel de paginatekst staat onder elkaar, maar het stukje over Windows 10 kopen is ineens weer wel in orde)
In de veronderstelling dat het beter zou worden met updates heb ik geen systeemherstel gedaan, inmiddels is de termijn daarvoor verlopen en heb ik spijt dat ik de update uitgevoerd heb

Gewenste Oplossing:

Graag een update die problemen oplost in plaats van er meer te creeeren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Stef71_