Klacht: windows 10

op 12 mei 2016 over Microsoft in de categorie Software

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn laptop heeft zelf een update gedaan naar windows 10 en sindsdien werkt mijn pc totaal niet meer naar behoren. Hij voert heel veel taken niet uit, blijft hangen, taakbalk verdwijnt, doet niet wat er gevraagd wordt, programma’s die verdwenen zijn De werking is ook onoverzichtelijk ivm apps Ik heb dit niet gevraagt en wil ook absoluut windows 10 niet.Per upgrade gaat windows achteruit ipv vooruit Valt ook uit ipv naar slaapstand te gaan Moet veel langer alles opstarten ,………

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn windows 8 terug en dat mijn laptop terug functioneerd naar behoren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Microsoft

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Microsoft nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door inge vanleene