Klacht: Window vac kapot

op 06 juli 2017 over Kärcher in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb nu mij 2de Window vac kapot. De eerst na een half jaar helemaal opgeladen doet niks meer. Dus terug naar de winkel en heb ik een nieuwe gekregen. Nu een half jaar ongeveer weer verder en hetzelfde probleem met de nieuwe. Tevens os hij ook zo lek als een zeef onder aan kom het water wat ik had opgezogen er zo weer uit. Helaas geen bon meer dus kan niet weer terug… kan karchner hier iets mee doen?

Gewenste Oplossing:

Als ik een werkende Window vac heb en Langer dan een half jaar mee kan doen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kärcher

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kärcher nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Alice Roos