Klachten over Wilkinson

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Wilkinson en kunt u zien welke klachten Wilkinson reeds opgelost heeft. Mocht u ook... Lees meer >

Statistieken van Wilkinson in de categorie Scheren

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Zeep

Klacht van op 25 maart 2019 over Wilkinson in de categorie Scheren

Beste meneermevrouw Ik gebruik altijd de scheermessen met zeepblok. Nu is het voor 3e keer dat als ik nieuw blok op houder doe na 1x scheren het zeepblok voor de helft er af valt en dus niets meer mee kan. Daar zijn ze... Lees meer

Scherpe randen

Klacht van op 04 november 2018 over Wilkinson in de categorie Scheren

Hallo, Al heel lang scheer ik mezelf met de quattro Aloë Vera. Nu heb ik al bij 5 verschillende mesjes dat er een scherpe rand aan zit waardoor ik mezelf iedere keer opgehaald. De mesjes zijn niet zo heel goedkoop en... Lees meer

Slecht scheermesje

Klacht van op 24 augustus 2018 over Wilkinson in de categorie Scheren

Geachte heer, mevrouw, Ik gebruik nu een aantal weken de Wilkinson Fab. Ik ondervond na 1x scheren dat de plaklaag meteen ervan af was. Daarbij werkt het op en neer scheren vanuit twee kanten heel slecht en valt het opzet... Lees meer

Scheermesjes botbramen erop

Klacht van op 09 mei 2018 over Wilkinson in de categorie Scheren

Geachte heermevrouw, Afgelopen maandag kocht ik nieuwe scheermesjes voor mijn hydro 5 scheermes van Wilkinson. Na het verwisselen en in gebruik nemen van het mesje was het heel erg pijnlijk met scheren, het leek erop dat het mesje bot was, of... Lees meer