Klacht: Wildwaterbaan whiplash opgelopen

op 06 oktober 2016 over Sportbedrijf Deventer in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben 30 augustus van de wildwaterbaan gegaan in de Scheg in Deventer. Ik ben verkeerd terecht gekomen in het water waardoor mijn nek naar acter is geklapt. Na 5 dagen kreeg ik heel veel pijn, hooddpijn, nekpijn, duizeligheid en last van misselijkheid. Naar de huisarts gegaan en vervolgens doorverwezen naar de fysio deze heeft vastgesteld dat ik een whiplash heb. Hierdoor kon ik 4 weken niet werken en heb ik nog steeds veel pijn en last. De wildwaterbaan is erg gevaarlijk en gaat erg hard, ook uit mijn omgeving heb ik gehoord dat mensen geblesseerd waren na de wildwaterbaan. Ik heb een mail gestuurd naar de Scheg maar deze reageerd niet op mijn verhaal! Waar ik nogal boos over ben! Ik vind dat ze om de veiligheid van de zwemmers moeten denken!

Vrouw, 28 jaar oud.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag bericht terug van de Scheg!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sportbedrijf Deventer

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sportbedrijf Deventer nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Aniquebl