Klacht: Wil niet opladen

op 10 augustus 2016 over empire electronix in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

eventjes zie je batterij en dan is ie weer verdwenen!. Ik heb het apparaat via Margriet gekocht – een paar keer gebruikt – voor reparatie opgestuurd – even ging het goed en nu vertikt het weer om op te laden. Ik vind het een geweldige miskoop. Hij heeft bijna 2 jaar in de kast gelegen zonder dat ik ‘em kon gebruiken. Nu ik op internet zoveel negatieve reviews lees, ga ik toch nog een keer reclameren! Misschien dat de kwaliteit nu een stuk beter geworden is en zij mij een nieuw apparaat toesturen.
J. van Dijk, Damwâld.

Gewenste Oplossing:

Graag een ander apparaat!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over empire electronix

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over empire electronix nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johanxx