Klacht: Werkt niet op mijn Macbook.

op 11 juli 2016 over videoland in de categorie Entertainment store

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb sinds een tijdje videoland, de app werkt prima en ik kijk regelmatig films en series op mijn Iphone en Ipad. Maar het liefst kijk ik films via mijn Macbook maar dat werkt niet. Ik heb Silverlight geïnstalleerd en de cookies geaccepteerd maar telkens als ik een video wil afspelen krijg ik een zwart scherm wat blijft laden.

Gewenste Oplossing:

Zodra ik films kan kijken op mijn laptop.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over videoland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over videoland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door nina1212