Klacht: Werkt niet meer na update

op 25 juni 2017 over TomTom in de categorie Navigatiesystemen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nadat ik mijn Tomtom Go 5000 geupdate heb werkt hij niet meer blijft op opstartscherm staan. na langdurig contact met Tomtom en de belofte dat ze het op gaan lossen, is het dus na veel tijd en ergernis niet gelukt het op te lossen. Nu krijg ik dus als oplossing dat ik hem maar moet opsturen of een nieuwe moet kopen. Omdat hij net buiten de garantie valt is de reparatie dus ook voor eigen kosten (105 euro!!!). Na nog een mailtje gestuurd te hebben dat ik het er niet mee eens ben krijg een mailtje terug dat het volgens de technische dienst niet door de update kan komen en dat ik gewoon pech heb gehad.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als mijn Tomtom kosteloos gerepareerd wordt! Ik mag toch van een prijzige navigatie verwachten dat hij wel langer blijft werken dan iets meer dan 2 jaar!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door TomTom in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat TomTom een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

TomTom

Heeft op 24 april 2018 om 17:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door Haiko8