Klacht: werkt niet meer

op 13 mei 2016 over Kärcher in de categorie Schoonmaakproducten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

heb de ramen Karcher gekregen vorig jaar april in december was hij leeg en kreeg ik hem niet meer opgeladen . terug naar de winkel en ze hebben hem opgestuurd vervolgens kreeg ik een nieuwe . Nu is het mei en wilde ik vorige week de ramen gaan zemen maar nu heb ik het zelfde probleem . Ben er helemaal klaar mee !

Gewenste Oplossing:

graag geld terug .

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kärcher

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kärcher nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door aadrian