Klacht: werkt niet

op 16 april 2016 over Allure Kristalpad in de categorie Beauty & Wellness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het product voldoet niet aan de beloftes die mij gedaan zijn.Blijkbaar ben ik niet de enige ontevreden klant.Zeer spijtige zaak.Maar als u iets verkoopt dat niet voldoet dan wens ik mijn geld hiervoor ook terug, wat niet meer dan eerlijk is.

Gewenste Oplossing:

Wanneer u zo eerlijk bent om mijn geld terug te geven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Allure Kristalpad

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Allure Kristalpad nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht inge liekens

2 jaren geleden - U gaat mijn klacht niet in behandeling nemen lees ik. Dat is een heel spijtige zaak zeker omdat u uw eigen verantwoordelijkheid niet wil nemen over een wel duidelijk slecht product. Het feit dat mijn klacht niet de enigste is zegt genoeg over de slechte werking hierover. Het zou dus ook niet meer dan eerlijk zijn om het terug te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Allure Kristalpad in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door inge liekens