Klacht: werkloos, achterstand ziektekosten,

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Helaas ben ik al 2 jaar werkenloos en kan ook geen uitkering krijgen. daardoor helaas een aantal keer mijn ziekte kosten niet kunnen betalen, hun kwamenn met brieven (de jong) en wilde geld vangen dus ik wilde een regeling treffen met u Un, maar het gene wat ik kon missen per maand was niet genoeg (5 euro) het moest minimaal 50 euro zijn en dat had/heb ik niet! Nu blijven ze brieven sturen en is het bedrag van 150 euro naar ruim 900 euro binnen 3 maanden gegaan. Hoe willen ze plukken van een inmiddels al kale kip (net 22 jarige) die al ruim 2 jaar helaas niks heeft en gedwongen weer thuis woonde?

Gewenste Oplossing:

Als ze het bedrag terug draaien en akkoord gaan met mijn betalingsregeling

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over M.G. de Jong gerechtsdeurwaarders en incasso nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door kevstrijd