Klacht: Werken tijdens horeca sluiting ( corona )

op 17 maart 2020 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik vindt niet kunnen dat mijn kind die bij de macdonals oude binnenweg werkt .. tijdens de corona periode moet werken , zoals ik goed heb begrepen zijn alle.horeca gelegenheden dicht.. Maar bij de oude binnenweg vinden de managers dat er van belang is dan alle mensen met een vast contract ook zoals me dochter moeten verplicht komen schoonmaken… elke dag anders worden ze niet uitbetaald .. of wordt er geld gepakt van hun snipper uren .. Ik ben hier niet tevreden mee ik denk aan de veiligheid van mijn kind en vindt het belachelijk dat zij nu ondanks de corona virus moet verplicht komen te werken om iedere dag te moeten komen schoonmaken om aan haar uren te komen terwijl ze een vast contract heeft … nou sorry daarom stuur ik jullie deze klacht brief .. en ik hoop dat jullie hier achter aan gaan anders doe ik dat wel persoonlijk met mijn advocaat ….

Gewenste Oplossing:

Niet !

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lmacbean