Klacht: Werk altijd maar tijdelijk

Tiwed op 10 september 2021 over NLziet in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Netflix en Videoland werken altijd prima op onze tv. NLZIET is standaard problemen. App verwijderen, ook al 20x gedaan. Dan werkt het een paar dagen en hoppa niks niet nlziet. ‘Probeer het later nog een keer’ staat er dan. Gratis, dan hoor je mij niet mopperen maar ik betaal voor iets wat ik niet kan gebruiken. Dan word ik heel boos!

Gewenste Oplossing:

Dat het gewoon werkt en af en toe een update oke. Maar zoals het nu gaat. Makkelijk verdienen niks leveren!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over NLziet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over NLziet nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tiwed