Klacht: Werd er op een rot manier uit gestuurd

op 08 augustus 2017 over Jumbo in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zat bij de jumbo in harlingen netjes op een bankje in de hal te wachten met de hond omdat die niet in de winkel mag( wat ik begrijp ) op mijn vrouw die boodschappen deed .
Toen kwam de bedrijf leidster naar mij toe en die stuurde mij weg want de hond mocht ook niet voor in de hal wat overgens niet op de deur vermeld stond maar buiten kon ik niet zitten en ik kan niet lang staan op mijn been vanwege een ongeval maar de medeweker was onverbiddelijk ik vind dat je zo niet met de klanten omgaat is het bij poiesz supermarkten wel anders.

Gewenste Oplossing:

Beetje meer respect voor de klant.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Jumbo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcel 33