Klachten over Wellness center intouch

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Wellness center intouch zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Wellness center intouch in de categorie Beauty & Wellness

0 klachten gemeld

Tijdslijn

Nalatigheid Vakantieveiling bon

Klacht van op 22 juli 2014 over Wellness center intouch in de categorie Beauty & Wellness

Heb begin januari bij vakantieveilingen een bon gekocht voor massage voor 2 personen. Tijdens de boekingsperiode kreeg ik een mail dat er 'een probleem' was met VV en iedereen hier buitenom een afspraak mocht maken en dat dit gedurende langere... Lees meer

Ik heb een bon gewonnen via vakantieveilingen.nl ik moest binnen 2 weken reserveren. Zondag heb ik gereserveerd - op een datum dat er geen workshop word gegeven, kreeg ik als reactie terug en dat ik binnen 24werkuren moest reageren. Dit... Lees meer