Klacht: Wel reclame geen burger

op 16 juli 2017 over McDonalds in de categorie Fastfood ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Het is nou al meerdere keren gebeurd dat er een tijdelijke nieuwe burger is, zoals nu de crispy summer burger en voorheen de chicken big mac, en dat mcdonalds in den helder deze burgers niet heeft. Maar ondertussen hangt wel heel den helder vol met deze tijdelijke burgers. Ik vind dit heel raar en zeker voor een tijdelijke burger waar overal reclame voor word gemaakt. Wij worden lekker gemaakt met een dooie mus. Dit vind ik heel erg slecht.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ze hier iets aan doen! Ik ben iedere keer onwijs teleurgesteld en dat is niet nodig

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over McDonalds

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over McDonalds nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mcchick