Klacht: Wel betalen maar deelname niet mogelijk

op 21 augustus 2017 over NTI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ingeschreven voor een opleiding. Deelname eisen waren bekend maar ivm een andere HBO deel opleiding zou dit geen problemen moeten geven. Deelname is toch uitgesloten ook na het niet pos. afronden van de 21+ toets. Iom NTI meer stukken aangeleverd om deelname wel mogelijk te maken. Het antwoord bleef nee. Nu ben ik € 500,- kwijt, lesmateriaal moet ik terugsturen, deelname niet mogelijk en ik mag blij zijn dat de overige betalingen niet door gaan. Dit kan toch niet? Als deelname is uitgesloten dan is er toch geen overeenkomst?

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn lesgeld terug. Ik vind dit misleiding of dwaling. Zij adviseren mij en nu ben ik een hoop geld kwijt. Ik vind het al vervelend genoeg dat ik nu elders de opleiding moet doen want die doen het wel.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar NTI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door NTI in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door rgrimbergen