Klacht: wel betaald maar niets ontvangen

op 16 juni 2018 over Athleteshop.nl in de categorie Internetshops - Sport

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb op 14 mei 2018 wat besteld bij Athleteshop en daarna kreeg ik steeds mails dat de levering vertraagd was. uit eindelijk heb ik zelf een mail gestuurd dat ik van mijn bestelling af zag.Kreeg hierop het antwoord dat mijn geld binnen 7 a 10 dagen terug gestort zou worden, maar tot op heden heb ik niets gezien.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden als Athlete het geld terug stort.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Athleteshop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Athleteshop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door cokki