Klacht: wel betaald, geen verzendlabel ontvangen

op 03 augustus 2016 over Kiala in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een Kiala punt in Eindhoven geselecteerd en de verzendkosten a 3,95 Eur per Ideal afgerekend. Echter er verscheen geen verzendetiket. Ik weet dat ik niets verkeerd heb gedaan want ik heb dit wel eerder gedaan en toen ging het gewoon goed. Kiala moet ik via hun contactformulier zien te bereiken maar dit blijkt onmogelijk. De naam van de webwinkel pakt op geen enkele manier waardoor ik niet verder kom.

Gewenste Oplossing:

Kiala dient mij alsnog een verzendetiket te sturen, of een linkje waarmee ik het kan openen en printen.
K00549
Tamoil Quinten Matsijslaan 65, 5642 JC Eindhoven
Gegevens ontvanger: Ingrid Burgemeester
ingridburgemeester@hotmail.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kiala

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kiala nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dkningie