Klacht: wel besteld maar niets ontvangen.

op 10 augustus 2017 over Wish in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bij bovengenoemde website Wish lijkt alles goedkoop maar is het allerminst. Had iets in gedachten te bestellen en was ook naar betalen gegaan om af te rekenen. Toen kreeg ik de melding oeps er is iets fout gegaan ga terug naar uw winkelmandje. Gek genoeg is de betaling wel gelukt maar de bestellingen niet. website werkte gewoonweg niet meer.
Het bedrag van €113,15 is wel afgeschreven. Dit geld wil ik graag terug hebben. Maar krijg nu alleen maar reacties terug alsof ik een debiel ben dat ik niet weet hoe een winkelmandje werkt met uitleg. Hoop dat u mij kan helpen. mvrgr J.E.Gauda

Gewenste Oplossing:

Ben tevreden als geld retour is en zij een goed werkende website hebben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Wish

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Wish nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door justynagauda@hotmail.com