Klacht: Weigering om binnen gelaten te worden door de surveillant

op 30 januari 2020 over Hogeschool Rotterdam in de categorie Opleiding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn zoon was vandaag door een treinbotsing 2 minuten na theoretische aanvangstijd te laat voor zijn tentamen. Ondanks het feit dat de medewerker het snel kon verifieren werd mijn zoon de toegang tot het tentamenlokaal geweigerd. Het tentamen was ook nog NIET gestart.
Met een groot gevoel van onbehagen door deze onempathische medewerker moest mijn zoon zich hervatten om zijn tweede deel van het tentamen later op de dag te maken.
Wat is de regel met betrekking tot het laat komen voor een tentamen?
Hoeveel minuten na aanvangstijd van het tentamen is het nog toegestaan om binnen gelaten worden?

Gewenste Oplossing:

Ik kijk uit naar uw spoedige reactie. Ik ben pas tevreden als er duidelijke marge van tijd voor de studenten die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer komt en als men de studenten respectvol behandeld aangezien dit een zuivere overmachtsituatie is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hogeschool Rotterdam over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Hogeschool Rotterdam in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Farida Hermelijn