Klacht: Weigeren aan te bellen en pakket af te leveren

op 09 februari 2018 over Reviva in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag zou mijn pakket van Tele2 afgeleverd worden. De bezorger weigerde echter aan te bellen. Op de camera is de chauffeur niet eens te zien, dus hij is niet eens in mijn straat geweest. Vervolgens krijg ik een mailtje dat IK niet thuis was. Ik heb naar OPD gebeld, en daar word aangegeven dat ik de telefoon niet op nam. Deze nam ik echter wel op, maar de chauffeur zei geen woord en hing zomaar weer op!!!

Gewenste Oplossing:

Als mijn pakket vandaag gewoon nog bezorgd word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Reviva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Reviva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Reviva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Reviva

Heeft op 10 februari 2018 om 14:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag mevrouw Touw,

Zojuist ben ik nagegaan wat er met uw levering gebeurd is. De koerier geeft inderdaad aan dat hij wel op uw adres geweest is. Hij heeft daar ook een foto van uw deurbel gemaakt. Ik zal u deze foto per mail sturen. Mocht daarop niet uw deurbel te zien zijn, vernemen we dat graag, zodat we de koerier hierop kunnen aanspreken.

Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben,

Met vriendelijke groet,
Planning OPD

Alle klachten die gemeld zijn door CindyTouw