Klacht: Wegvallen ondersteuning na 60km

op 04 mei 2016 over Koga in de categorie Fietsmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kheb 2 koga deluxe e-bikes gekocht op 30april 2016 en kben echt niet tevreden over de kwaliteit van de fietsen! Zowel bij de heren als damesfiets valt de ondersteuning na 60 km ermee gereden te hebben volledig weg, een echte ramp. Op een gegeven ogenblik zelfs om de 100 meter fietsen en tot 11keer op 40 km fietsen. Na 5 maal opnieuw opstarten van computer had ik helemaal niets meer van ondersteuning, en dan maar proberen zonder ondersteuning verder te fietsen! Batterij opnieuw geplaatst, scherm computer afgenomen en opnieuw geplaatst en gekalibreerd en niets lukte! Nogmaals scherm afgenomen en opnieuw geplaatst en dan kon ik 5km rijden en de problemen begonnen opnieuw! Wat moet ik doen, dealer weet ook niet wat het is!

Gewenste Oplossing:

Ik hoop dat er snel een oplossing komt van dealer!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Koga

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Koga nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Philip Van Hove