Klacht: Wegens onbereikbaarheid ticket geregisteerd als no show

op 20 februari 2018 over vliegtickets.nl in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik probeer sinds gisteren vliegtickets te bellen om mijn vlucht te wijzigen. Kreeg telefonisch niemand te pakken. Vanmorgen vanaf 9 uur weer aan de slag gegaan ook een ehatsapp bericht gestuurd. Krijg pas om 1130 uur antwoord. De check in is dan al gesloten en nu moet ik extra betalen om mijn tocket om te zetten. Wat is dit voor service als ik niemand kan bereiken. Zij zien ook dat ik om 9 uur heb geappt maar alsnog niet mee werken. Zie graag mijn ticket alsnog omgeboekt aangezien ik al ruim op te bezig ben dit te wijzigen maar door onbereikbaarheid niet op tijd gelukt is.

Karanfil Teke

Gewenste Oplossing:

Alsnog mijn ticket omzetten aangezien ik ruim van te voren heb geprobeerd te wijzigen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vliegtickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vliegtickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kteke