Klacht: weer verkeerde krant

H.L. Vries op 13 december 2021 over Volkskrant in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de zoveelste keer krijg ik de telegraaf bezorgd i.p.v. de Vokskrant. Ik ben bijna 50 jaar abonnee van de Volkskrant. Steeds als ik melding doe van verkeerde bezorging, krijg ik te lezen dat het doorgegeven zal worden. Echter: herhaaldelijk krijg ik dus tot groot ongenoegen de verkeerde krant. Is hier nu werkelijk niets aan te doen?

Gewenste Oplossing:

DE JUISTE KRANT IN DE BUS. Dat lijkt mij duidelijk!!!!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Volkskrant

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Volkskrant nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door H.L. Vries